logo-white

La Vie Est Belle

Com preparar Allioli

Us heu vist amb la necessitat de que el vostre menjar requereix un acompanyament pero no sabeu que exactament? Podeu provar amb l’alioli. Aquest pot ser un acompanyament molt simple de preparar que podeu fer en poc temps.

Ingredients (250 gr)

  • 1 ou
  • 1/2 got (100ml) d’oli d’oliva y 1/2 got d’oli de girasol.
  • 1-2 dents d’all (Segon si preferixes un sabor mes fort o suau). Si voleu utilitzar una quantitat més elevada d’all, augmenteu la quantitat d’oli, mantenint el reste d’ingredients intactes.
  • Una miqueta de sal (la punta d’una cullera de cafè).
  • El suc de 1/2 llimona

Preparació

  1. Es començarà amb un truquet: si voleu un allioli que no es repeteixi i que tingui un sabor una mica mes suau, introduïu l’all uns 10 segons al microones o coeu-ho 2 minuts en aigua bullint.
  2. En el got de la batedora, introduïu els dents d’all, l’ou cru, la sal, l’oli i el suc de llimona
  3. Haureu de col·locar el contingut del got a la batedora, totalment pla i comenceu a batir sense moure-la en absolut.
  4. Quan noteu que comença a emulsionar la salsa per la part inferior (significa que comença a espessir-se), eleveu el braç de la batedora amunt i avall, amb moviments suaus, fins que tota la salsa quedi espessa i homogènia, sense grumolls ni restes d’ingredients.

Temps: 10 minuts


Dificultat: fàcil


Consells

No posis molt all. Amb només un dent pots donar sabor a l’alioli i es quedarà suau. Si voleu que sigui més potent, la propera vegada podeu ficar una miqueta més.

També utilitzar diferents tipus d’oli pot deixar el sabor de la salsa en un terme mitjà. Podeu jugar amb la combinació d’olis i donar-li un toc concret. Apostant per un sabor mes fort, o bé utilitzar únicament oli de girasol, la salsa serà més lleugera i amb l’all com protagonista absolut.

Oferta del mes calamars a l'andalusa

Per celebrar que es inici de mes, a La Vie Est Belle hem preparat una oferta especial per a tots els amants dels calamars. Es tracta d’una oferta de 3X2 en la nostra tapa estrella. Durant tot el mes de febrer els calamars a la andalusa estaran de descompte. Aprofiteu aquests dies per passar una bona estona en el nostre Bar/Cafeteria La Vie Est Belle, que no se us passi.

Sorteig de Nadal

Com cada nadal, es farà un sorteig on podreu paticipar per guanyar alguna cosa que ús podrà ser ùtil per a les vostres festes de nadal y d’aquesta manera estar un pas més endavant per tenir el millor nadal de les vostres vides.

Aquest nadal el sorteig contindrà una espatlla ibèrica que hos podra servir per poder preparar entrepans per al picoteig

Per participar només teniu que vindre al bar i participar, podeu trobar el bar en la següent direcció si no l’heu trobat en la nostra pàgina encara:

Passatge Riu Llobregat, 6, 08917 Badalona, Barcelona