logo-white

La Vie Est Belle

Política de privadesa

Primerament, aquesta companyia està compromesa amb la seguretat de les dades dels usuaris. Quan us demanem omplir els camps d’informació personal amb els quals pugueu ser identificats, ho fem assegurant que només s’utilitzarà d’acord amb els termes d’aquest document. No obstant això, la Política de Privadesa pot canviar amb el temps o ser actualitzada, recomanem i emfatitzem revisar contínuament aquesta pàgina per assegurar-se que està d’acord amb aquests canvis.

Informació recollida

En segon lloc, la web podrà recollir informació personal per exemple: nom, correu electrònic, informació demogràfica. Així mateix quan calgui podrà ser requerida informació específica per processar alguna comanda o realitzar un lliurament o facturació.

Ús de la informació recollida

El nostre lloc web empra la informació per tal de proporcionar el millor servei possible, per mantenir un registre d’usuaris, de comandes en cas que apliqui, i millorar els nostres productes i serveis. És possible que siguin enviats correus electrònics periòdicament a través del nostre lloc amb ofertes especials, nous productes i altra informació publicitària que considerem rellevant per a vostè o que pugui brindar-li algun benefici, aquests correus electrònics seran enviats a l’adreça que vostè proporcioni i podran ser cancel·lats en qualsevol moment.

Enllaços a Tercers

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs que poguessin ser del seu interès. Quan vostè fagui clic en aquests enllaços i abandoni la nostra pàgina, ja no tindrem control sobre el lloc al qual és redirigit i per tant no som responsables dels termes o privadesa ni de la protecció de les seves dades en aquests altres llocs de tercers, els quals estan subjectes a les seves pròpies polítiques de privadesa per la qual cosa és recomanable que els consulteu per confirmar que vostè està d’acord amb aquestes.

Control de la vostra informació personal

Aquesta companyia no vendrà, cedirà ni distribuirà la informació personal que és recopilada sense el seu consentiment, llevat que sigui requerit per un jutge amb un ordre judicial.

La vie est belle S.L Es reserva el dret de canviar els termes de la present Política de Privadesa en qualsevol moment.